U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze klanten bestaan hoofdzakelijk uit particulieren, alhoewel WUMA van 2004 tm 2011 werkzaam is geweest voor een zakelijke klant in de omstreek van Utrecht. Hier heeft WUMA een bedrijfspand gerenoveerd en een gedeelte van dit pand voor bewoning geschikt gemaakt. 
Van dit project zijn onder de "tab"projectfoto's de beelden te vinden.

WUMA opereert eigenlijk door het hele land, echter heeft het bedrijf toch de voorkeur voor werkzaamheden dichter bij huis om de reistijd en daarmee gemoeide kosten tot een minimum te beperken.

WUMA is er zich terdege van bewust dat de klant prijs stelt op "de afspraken nakomen ".
De stelregel is dan ook "liever 5 minuter te vroeg dan 5 minuten te laat "en mocht het door welke reden dan ook voorkomen dat WUMA vertraging oploopt dan zal WUMA altijd van te voren contact opnemen met de klant.

WUMA gaat voor de 100% teveredenheidsgarantie en dus wordt een afgerond project niet opgeleverd zonder dat de klant voor 100% tevreden is over de afgesproken werkzaamheden.

WUMA is dan ook werkelijk voor bijna alle werkzaamheden in te schakelen voor een bescheiden bedrag per uur of, indien de klant dit wenst, voor een aanneemsom.

WUMA spreekt over "bijna"alle werkzaamheden want hieronder volgt een drietal werkzaamheden welke WUMA niet uitvoert;

Constructiewerk ( verzekeringstechnisch )
Groot stucadoorswerk ( super glad stucen is een kunst apart en hiervoor schakelt WUMA hiervoor een externe partner in )
Schilderwerk ( heeft WUMA een hekel aan )

 

   Wij komen met een volledig ingerichte servicebus bij u voor de deur !

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?