U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Een huis kopen is een zeer serieuze zaak, zeker in de huidige tijd,. Na aanschaf wenst u niet voor onverwachte en/of verborgen gebreken te staan zoals lekkages, ontbrekende of slecht geïsoleerde delen van uw nieuwe woning. 

Wij bieden u een zeer betaalbare oplossing waarbij wij uw potentiële nieuwe woning controleren op eventuele verborgen gebreken alvorens hierop een bod uitbrengt. Deze controle zal voor u als koper een richtlijn geven of de gevraagde prijs in overeenstemming is met de geleverde kwaliteit van de woning. U ontvangt na de inspectie een uitgebreid rapport waarin wij een advies zullen uitbrengen voor eventuele reparaties en een richtlijn van de kosten die daarmee gepaard gaan. Dit rapport is niet bindend doch het geeft wel inzage, voor u als potentiële koper, in de eventuele kosten die u nog te wachten staan na aanschaf van de woning. In tegenstelling tot een zogenaamd energielabel die alleen weergeeft hoe goed of slecht de woning is geïsoleerd geeft ons rapport ook aan welke maatregelen genomen moeten worden. Bij onze inspectie controleren we op zaken als;  daklekkage's, isolatie, beglazing, leiding lekkages, aansluiting van de kozijnen, optrekkend vocht, etc. Ook kunnen we feilloos vaststellen waar de buizen van de vloerverwarming en die van de afvoeren gelegen zijn. Kortom, u krijgt niet alleen een compleet beeld van de geconstateerde gebreken, maar tevens een uitgebreid advies over mogelijke oplossingen hiervan.

Wij werken met een thermografische camera. Dit is een camera die reageert op temperatuur en aangezien elk materiaal een eigen temperatuur bezit zijn eventuele onregelmatigheden redelijk makkelijk te ontdekken.

 

Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden hoe een thermografische afbeelding eruit ziet.

                           
                         

     Isolatielekken                                  Opsporen vloerverwarming in dekvloer                    Opsporen verstoppingen 


Onze diensten zijn echter niet alleen voor potentiele huizenbezitters echter ook voor bestaande eigenaars die hun eigendom willen controleren en eventueel verbeteren.

* Een inspectie scheelt u een heleboel tijd en werk in het traceren van het probleem.
* Een inspectie voorkomt onnodig breekwerk.
* Een inspectie scheelt u dus in kosten voor reparatie.

Voor een meest betrouwbaar rapport doen wij de inspectie op een koude, bewolkte en droge dag !

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?